Xavier Closas proporcionarà assessorament esportiu especialitzat en futbol sala
Comitè Entrenadors | 02/05/2023
El tècnic d’Industrias Santa Coloma, Xavier Closas, entra com a ponent del Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala per explicar com dissenyen el model de joc a l’iOX Futsal.
Xavier Closas proporcionarà assessorament esportiu especialitzat en futbol sala

Assessorament esportiu a entrenadors. El dissabte 10 de juny, una de les ponències teòriques del Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala l’impartirà un ponent amb una àmplia experiència en el món del futbol sala, com és el Xavier Closas.

L’actual tècnic d’Industrias Santa Coloma impartirà una ponència, que tindrà lloc a l’Auditori del Centre Cultural de Martorell, i que anirà enfocada precisament a explicar “Com dissenyem el model de joc a l‘iOX Futsal”, contribuint en la millora i en el desenvolupament del futbol sala.

Industrias Santa Coloma

XAVIER CLOSAS
DIA Dissabte, 10 de juny de 2023
HORA A les 13.00 hores
TEMÀTICA Com dissenyem el model de joc a l'iOX Futsal

El Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala es durà a terme el cap de setmana del 10 i 11 de juny. El dissabte el matí, es duran a terme quatre ponències teòriques on hi figuren Josan González, entrenador del Córdoba FSSanti Valladares, entrenadors del Peñíscola FS i Xavier Closas, entrenador d'Industrias Santa Coloma. Per la tarda, s’impartirà una ponència teòrica i, a continuació, els assistents es desplaçaran cap al pavelló per duu a terme les ponències pràctiques, de mans de Diego Ríos, entrenador del Ribera Navarra FS. L’endemà, diumenge, s’enceterà la jornada amb dues ponències teòriques, entre les quals hi figura la del tècnic de Quesos Hidalgo Manzanares FS, Juanlu Alonso, i es tancarà aquesta nova edició del Clínic d’Entrenadors amb una taula rodona.

Per inscriure’s al Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala 2023, fes clic AQUÍ, o bé, en el següent enllaç:

INSCRIPCIONS CLÍNIC D’ENTRENADORS DE FUTBOL SALA AQUÍ

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de futbol sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.