Reincorporació amb el 100% dels partits de la represa de futbol sala disputats
FS Notícies | 22/02/2021
Els 33 partits de les tres categories que han reprès la competició aquest passat cap de setmana, corresponents a les Divisions d'Honor de futbol sala amb accés a les competicions de nacional, s'han disputat en la seva totalitat.
Reincorporació amb el 100% dels partits de la represa de futbol sala disputats
Represa amb el 100% dels partits disputats. El cap de setmana del 20 i 21 de febrer era la data fixada, per part de la Lliga Catalana de Futbol Sala, per la represa de les tres categories amb accés a les competicions de nacional, amb un total de 33 partits designats per disputar
Seguint les mesures de prevenció de la Covid-19 establertes, els equips corresponents a la Divisió d'Honor Catalana Sènior masculina de futbol sala, la Divisió d'Honor Catalana Sènior femenina de futbol sala i la Divisió d'Honor Juvenil masculina de futbol sala, han disputat els seus respectius partits de la Lliga regular. 
 
CATEGORIES INICIADES PARTITS DISPUTATS
Divisió d'Honor Catalana Sènior masculina de futbol sala 19 partits
Divisió d'Honor Catalana Sènior femenina de futbol sala 7 partits
Divisió d'Honor Juvenil masculina de futbol sala  7 partits
TOTAL      33 partits

Els 33 partits s'han disputat amb total normalitat, suposant el retorn de 938 federats a l'activitat.

Imatge partit de la Divisió d'Honor Catalana Sènior masculina de futbol salaUns partits que, en el cas de la Divisió d'Honor Catalana Sènior masculina de futbol sala i la Divisió d'Honor Catalana Sènior femenina de futbol sala, han reprès a partir de la jornada 3, mentre que la Divisió d'Honor Juvenil masculina de futbol sala, ha iniciat en la jornada 1.

Imatge partit de la Divisió d'Honor Catalana Sènior femenina de futbol sala
Aquests 33 partits s'han sumat, en aquest darrera jornada, als 44 partits que s'han disputat, com ja van fent des de l'inici de la present temporada 2020-2021, les categories de nacional de futbol sala.
A aquest retorn a la competició també cal afegir-hi als col·legiats del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala de l'FCF que, en aquesta jornada s'han reincorporat un total de 57 àrbitres i 11 àrbitres assistents, per tal de cobrir els 33 partits de les 3 categories que han reprès la competició.  
 
CATEGORIA ARBITRAL ÀRBITRES REINCORPORATS
Divisió d'Honor Catalana 32 àrbitres
Sènior A 25 àrbitres
Territorial 11 àrbitres assistents
 
La televisió de l'FCF, a través de l'LCFS en directe, va retransmetre, aquest passat dissabte dia 20 de febrer, un partit d'una de les categories que ha reprès l'activitat.

Concretament, el partit FS Sabadell Femení - AE Vallirana, de Divisió d'Honor Sènior femenina de futbol sala, corresponent a la jornada 3, donant la màxima visibilitat al futbol sala català.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.