El Pallejà FS es proclama campió de Copa amb una remuntada antològica
FS Notícies | 16/06/2019
Els jugadors de José Maria Muñoz han remuntat un 1 a 3 en contra a la segona meitat per guanyar la gran final de la Copa Catalunya Prebenjamí de futbol sala amb una actuació de manual.

Pallejà FS
4 - 3
CFS Palau-Solità i Plegamans 2007
Pallejà FS
Hugo Leiva, Daniel González, Hugo Martínez, Iroe Roca, Didak González, Dani Parra, Erik Berjano, Leo Giménez, Iker Padial i Àlex Tapias.
Iratxe Fernández, Alejandro Vacas, Dennis Salgado, Pau Chacón, Albert Sanchez, Biel Mir, Pau Caballero, Sergi Jiménez i Abel Balderas.
1-0 Iroe Roca (12'); 2-3 Àlex Tapias (37'); 3-3 Iker Padial (41') i 4-3 Àlex Tapias (46').

1-1 Biel Mir (14'); 1-2 Sergi Jiménez (17') i 1-3 Pau Chacón (24').
Sergio Rodríguez (àrbitre principal).

Els més menuts es fan grans en una magnífica final. El Pallejà FS s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya de futbol sala en categoria Prebenjamí gràcies a una victòria per 4 gols a 3 en la gran final disputada al Pavelló Esportiu Can Cases de Martorell. Els dos conjunts han protagonitzat un inici de partit de tempteig en què ni uns ni altres han ensenyat les seves cartes des del xiulet inicial. Coneixedors de la importància d'una final de Copa Catalunya, tant el Pallejà com el Palau-solità i Plegamans s'han demostrat molt de respecte durant uns minuts inicials en què semblava que els dos equips estaven més pendents de no encaixar, que no pas d'anar a buscar la porteria rival.

La por a no concedir i el caràcter conservador dels dos finalistes s'ha esvaït en uns cinc minuts esbojarrats en què l'afició congregada al Municipal Can Cases s'ha aixecat més d'una vegada dels seus seients. Iroe Roca ha avançat els pallejanencs al minut 12 de partit després d'aprofitar un refús tímid del porter per fer pujar l'1 a 0 en el marcador. Tot i el revés de la diana encaixada, els palauencs, entrenats per l'exjugador de la Liga Nacional de Fútbol Sala, Dani Salgado, no s'han arronsat i han aconseguit empatar el matx amb una diana, gentilesa de Biel Mir al minut 14 (1-1).

Quan semblava que la primera meitat acabaria amb unes taules tècniques, els palauencs han tret a relluir la seva millor versió i han sacsejat la final amb dos gols abans d'arribar al descans, dos cops d'autoritat letals, un de Sergi Jiménez, al minut 17 (1-2), i un de Pau Chacón, en l'últim minut del primer assalt (1-3), que han capgirat el signe de la final en un tres i no res.

Els del Baix Llobregat estaven obligats a fer un pas endavant si volien tenir alguna opció de donar-li la volta al marcador. Dit i fet. Els jugadors de José María Muñoz, empesos per una graderia que no ha parat d'animar i que ha portat als seus en braços, han retallat diferències al minut 7 de la represa amb un gol d'Àlex Tapias (2-3), una diana que ha omplert de confiança a un Pallejà FS replet d'ambició que no s'ha aturat fins que ha remuntat la final. Iker Padial ha empatat el partit pels de Muñoz just després del primer gol, i ha posat un 3 a 3 al lluminós que feia preveure un tram final de matx molt trepidant.

Els de Daniel Salgado no s'han empetitit i han buscat les pessigolles al rival per castigar-lo amb el 3 a 4, però han estat els pallejanencs els qui han aprofitat la seva dinàmica guanyadora per rubricar la remuntada amb el quart i definitiu gol (4-3), una obra d'art d'Àlex Tapias que ha culminat la gran reacció dels de Muñoz i que els ha brindat la consecució de la Copa Catalunya Prebenjamí de futbol sala.