Reunió de la Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència
La Sala de Juntes de la seu central de l'FCF, a Barcelona, ha albergat la reunió mensual de la Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència.
Reunió de la Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència

El responsable de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència, Francesc Bartoll, ha donat la benvinguda als presents i ha informant de l’estat actual dels expedients tractats a les diferents Subcomissions.

El vicepresident i responsable de Comitès i Comissions de la Federació Catalana de Futbol, Joan Josep Isern, ha fet un repàs de les darreres novetats en l’àmbit federatiu, i ha informat als presents de la jornada formativa dels Comitès de Disciplina Esportiva federatius, que es va celebrar el passat dia 8 a la Sala d’Actes.

El coordinador de la Subcomissió Antiviolència, Miquel Novell, ha fet una exposició de l’informe que va preparar  sobre la Justícia restaurativa o reparadora, i que està basat en l’article  342 bis del Reglament General de l’FCF. Un cop finalitzada, s'ha donat pas a la intervenció dels membres de la Comissió, els quals han fet les seves aportacions al respecte. 

Per la seva part, el coordinador de les Subcomissions d’Ètica i Xarxes Socials, Pérez Triviño, ha informat del document FIFA Guardians, un programa de protecció Infantil, i una eina per les federacions membres de la FIFA per tal de salvaguardar els infants en l’àmbit del futbol.

Per finalitzar, el representant de l'Oficina de l'Esport del Cos de Mosos d'Esquadra ha informat de la col·laboració que s’està duen a terme amb la Federació Catalana de Futbol, i les accions conjuntes que es realitzaran durant la temporada.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.