Resum i gols de la jornada 13 de Segona Divisió ‘B’ (Grup 3)
El Cornellà s’apropa a les posicions nobles de la classificació després de superar amb comoditat a un Sabadell amb dificultats per generar perill.

Victòria important del Cornellà per 3 a 0 davant el Sabadell que el situa en sisena posició del Grup 3 de Segona Divisió 'B'. El conjunt del Baix Llobregat s’ha mostrat superior al seu rival al llarg dels 90 minuts. Tres gols d’Enric Gallego han donat els tres punts a l’equip verd davant d’un adversari amb poc protagonisme en l’atac. L’altra cara de la moneda aquesta jornada ha estat el Lleida Esportiu, que s’ha vist sorprès per un Formentera que ha aconseguit la primera victòria de la temporada com a local (1-0).

Per la seva banda, el Llagostera ha tornat a ensopegar a casa, on fins el moment tan sols ha sumat cinc punts. En aquesta ocasió, l’equip gironí no ha pogut superar el cuer, el Deportivo Aragón, que ha rescatat un treballat empat (2-2) després d’anar perdent per 2 a 0. Al seu torn, l’Olot segueix immers en una dinàmica negativa de resultats i ha encadenat la cinquena derrota consecutiva en perdre al camp de l’Ebro per 2 a 1. El Badalona també ha tornat amb les mans buides del camp de l’Alcoià (2-1), tot i fer mèrits per merèixer més. Un altre equip català que ha perdut aquesta jornada ha estat el Peralada, que ha encaixat l’únic gol de l’encontre al minut 87 a Ontinyent.