Presentada la 19a edició del llibre Relats Solidaris de l’Esport
Notícies Generals | 16/04/2024
El vicepresident de l’FCF, Jordi Bonet, i el directiu, Víctor Güell, han assistit a l’acte celebrat aquest dilluns a Girona.
Presentada la 19a edició del llibre Relats Solidaris de l’Esport

El llibre Relats Solidaris de l’Esport arriba aquest 2024 a la seva 19a edició amb el futbolista del Girona FC, Cristian Stuani, i del FC Barcelona, Ronald Araujo, com a padrins. Aquest passat dilluns s’ha celebrat l’acte de presentació a Girona en què hi ha assistit el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet, i el directiu, Víctor Güell.

En la presentació del llibre hi ha participat el futbolista Cristian Stuani. Els beneficis aconseguits amb la venda dels Relats Solidaris de l’Esport es destinaran a la Fundació Enriqueta Villavecchia, entitat que treballa des de fa 35 anys per a millorar les condicions de vida dels infants amb càncer i d’altres malalties. Aquesta fundació té el projecte de construir i recuperar un nou espai de cures pal·liatives pediàtriques a l’antic Hospital de Sant Pau.

Iniciativa solidària del món periodístic esportiu català

El llibre Relats Solidaris de l’Esport és una iniciativa solidària promoguda per diferents periodistes esportius catalans en què cada any destinen la recaptació a una entitat diferent. La suma de tots els diners aconseguits en les divuit edicions anteriors supera el milió d’euros. L’edició d’enguany ja es pot adquirir.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.