Nova sessió formativa per als membres dels Comitès de Competició
Els diferents Comitès Jurisdiccionals de Competició i Disciplina Esportiva es tornen a reunir en la segona sessió que realitzen per actualitzar continguts i definir criteris de treball.
Nova sessió formativa per als membres dels Comitès de Competició

A la Sala de Juntes de l’FCF s'ha celebrat  aquest dimecres 21 de febrer la segona sessió formativa per als membres dels Comitès de Competició federatius amb seu a Barcelona. Durant la reunió s’han exposat dos temes de gran interès per a la resolució dels diversos expedients. A la primera ponència, s’han analitzat les alineacions indegudes; i en la segona, s’han plantejat qüestions rellevants sobre les incompareixences i quines són les possibles causes de justificació. Les alineacions indegudes i les incompareixences no justificades són qualificades en la normativa esportiva com a infraccions molt greus.

Les ponències han estat presentades pel president del Comitè d'Apel·lació, Ignasi Maeso; la responsable del Departament de Competició de l’FCF, Marta Puiggarí; i pel director de l'Àrea de Compliment Normatiu, Javier Latorre, en la qual estan integrats els diferents Comitès Jurisdiccionals de Competició i de Disciplina Esportiva. A la sessió hi han assistit representants dels Comitès de Competició de futbol i futbol sala, del Comitè de Disciplina Arbitral i el Comitè d'Apel·lació, així com del Comitè Tècnic d'Àrbitres.

De la mateixa manera, a la seu de Barcelona, aquesta setmana s'està desenvolupant un curs d’especialització en disciplina esportiva per a membres dels Comitès de les delegacions territorials de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre, impartit per Javier Latorre.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.