L’Espanyol frega la classificació contra un Primera
Futbol Femení | 22/11/2022
Les periquitos s’acomiaden de la Copa de la Reina a la pròrroga davant el Villarreal CF (1-2), a la tercera ronda.

El RCD Espanyol ha fregat aquest dimarts la classificació per una nova eliminatòria de la Copa de la Reina davant un Primera Divisió, el Villarreal CF. A la Ciutat Esportiva Dani Jarque, l’equip periquito ha forçat la pròrroga, però s’ha acabat acomiadant de la competició a la tercera ronda, enfront les groguetes (1-2).

Després d’una primera meitat equilibrada, amb atreviment per part de les jugadores dirigides per Marc Cabestany, Pixu, ja a la represa, ha definit amb un toc subtil per marcar l’1 a 0. No obstant això, les castellonenques han empatat poc després amb un xut des de la frontal, mitjançant Nerea Sánchez.

Amb una menys a la pròrroga

Amb les taules, el partit ha anat al temps extra, on les blanc-i-blaves s’han quedat en inferioritat numèrica, per l’expulsió de Karpova. Les visitants han aprofitat l’única ocasió que han disposat, de les botes de Belén, per obtenir la classificació al minut 115, davant un conjunt espanyolista que ha tingut dues oportunitats clares a la recta final, però sense fortuna per anar als penals.