L'entrenador del Sala 5 Martorell, Adrià Sánchez, debuta com a ponent al Clínic d'Entrenadors de futbol sala
Comitè Entrenadors | 25/05/2024
El tècnic català farà una ponència teòrica, el dissabte a les 10.15 hores, sobre la 'Metodologia de l'entrenament del 3 contra 2'.
L'entrenador del Sala 5 Martorell, Adrià Sánchez, debuta com a ponent al Clínic d'Entrenadors de futbol sala

Debut com a ponent. L'entrenador del Sala 5 Martorell, equip català de 2a Divisió nacional i que ha disputat una lliga espectacular, Adrià Sánchez, debutarà aquesta edició com a ponent al Clínic d'Entrenadors de Futbol Sala. El tècnic català ho farà amb una conferència teòrica, a l'Auditori Les Bases de Manresa, sobre la 'Metodologia de l'entrenament del 3 contra 2' el dissabte, a partir de les 10.15 hores.

ADRIÀ SÁNCHEZ
DIA:
  • Dissabte 8 de juny
HORA:
  • 10.15 hores
TEMÀTICA:
  • Metodologia de l'entrenament del 3 contra 2

Totes aquelles persones interessades a inscriure’s al Clínic d’Entrenadors de futbol sala 2024 ho poden fer clicant AQUÍ, o a través del següent enllaç:

INSCRIPCIONS CLÍNIC D’ENTRENADORS DE FUTBOL SALA (*) 

AQUÍ

(*) Tots els inscrits al Clínic d'Entrenadors de Futbol Sala rebran un obsequi: un ''Welcome Pack'' amb material del Clínic d'Entrenadors de Futbol Sala 2024.

Certificat d’Actualització i Reciclatge

Com a novetat d’enguany, el Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala comptarà com a hores de formació per a obtenir el Certificat d’Actualització i Reciclatge. En total, seran 15 hores de formació, les necessàries per a obtenir el certificat. Un cop l’interessat/da s’inscrigui al Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala, rebrà un correu per apuntar-se a la formació contínua on podrà decidir, per franges, quina l’interessa:

HORES DE FORMACIÓ

Dissabte matí:

5 hores

Dissabte tarda:

5 hores

Diumenge matí:

5 hores

TOTAL: 15 hores

Aquest certificat és un dels requisits establerts per l'RFEF per a disposar de llicència d’entrenador i entrenadora a partir de la temporada 2025-2026. Tots els entrenadors i tècnics hauran d’acreditar 15 hores totals de formació continuada cada tres anys. Tots aquells que ho desitgin i compleixin amb els requisits establerts, podran inscriure's com a re-avaluadors des de la plataforma de formació de l'RFEF.

Per tal de sol·licitar el Certificat d’Actualització i Reciclatge, es requereixen 15 hores de formació contínua a través de l’assistència a les jornades o cursos d’actualització i reciclatge que organitzi l’Escola d’Entrenadors/Comitè Tècnic d’Entrenadors cada tres anys. Aquests cursos tenen la finalitat d’actualitzar la competència com a entrenadors.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.