L’àrbitre internacional de futbol sala, Alejandro Martínez Flores, debut al Clínic d’Entrenadors
Comitè Entrenadors | 21/05/2024
L’àrbitre internacional de futbol sala, Alejandro Martínez Flores, farà una ponència, el diumenge al matí, sobre les ‘Relacions Interpersonals en el desenvolupament del joc’.
L’àrbitre internacional de futbol sala, Alejandro Martínez Flores, debut al Clínic d’Entrenadors

Debutant al Clínic d’Entrenadors. L’àrbitre internacional de 1a RFEF de futbol sala, Alejandro Martínez Flores, debutarà enguany com a ponent del Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala 2024 completant un cartell de luxe. I ho farà explicant les ‘Relacions Interpersonals en el desenvolupament del joc’ en una ponència teòrica, el diumenge al matí, a l’Auditori Les Bases de Manresa.

ALEJANDRO MARTÍNEZ FLORES
DIA:
  • Diumenge 9 de juny
HORA:
  • De 9.00 a 10.15 hores
TEMÀTICA:
  • Relacions Interpersonals en el desenvolupament del joc

Alejandro Martínez Flores és un àrbitre d’una llarga i gran trajectòria arbitral en el món del futbol sala. Actualment, és àrbitre internacional, ja que va xiular, entre altres, el Mundial de Lituània 2021. L’àrbitre murcià, de 46 anys, també va ser candidat a ‘Millor Àrbitre del Món’ per Futsalplanet l’any 2022.

Totes aquelles persones interessades a inscriure’s al Clínic d’Entrenadors de futbol sala 2024 ho poden fer clicant AQUÍ, o a través del següent enllaç:

INSCRIPCIONS CLÍNIC D’ENTRENADORS DE FUTBOL SALA (*) 

AQUÍ

(*) Tots els inscrits al Clínic d'Entrenadors de Futbol Sala rebran un obsequi: un ''Welcome Pack'' amb material del Clínic d'Entrenadors de Futbol Sala 2024.

Certificat d’Actualització i Reciclatge

Com a novetat d’enguany, el Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala comptarà com a hores de formació per a obtenir el Certificat d’Actualització i Reciclatge. En total, seran 15 hores de formació, les necessàries per a obtenir el certificat. Un cop l’interessat/da s’inscrigui al Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala, rebrà un correu per apuntar-se a la formació contínua on podrà decidir, per franges, quina l’interessa:

HORES DE FORMACIÓ

Dissabte matí:

5 hores

Dissabte tarda:

5 hores

Diumenge matí:

5 hores

TOTAL: 15 hores

Aquest certificat és un dels requisits establerts per l'RFEF per a disposar de llicència d’entrenador i entrenadora a partir de la temporada 2025-2026. Tots els entrenadors i tècnics hauran d’acreditar 15 hores totals de formació continuada cada tres anys. Tots aquells que ho desitgin i compleixin amb els requisits establerts, podran inscriure's com a re-avaluadors des de la plataforma de formació de l'RFEF.

Per tal de sol·licitar el Certificat d’Actualització i Reciclatge, es requereixen 15 hores de formació contínua a través de l’assistència a les jornades o cursos d’actualització i reciclatge que organitzi l’Escola d’Entrenadors/Comitè Tècnic d’Entrenadors cada tres anys. Aquests cursos tenen la finalitat d’actualitzar la competència com a entrenadors.

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.