EL PRESIDENT DEL CTA A L'INICI DE TEMPORADA DE GALÍCIA
Comitè Àrbitres | 12/08/2012
Xavier Moreno ha estat present en el dia d'avui, convidat pel CTA gallec a les Jornades d'inici de temporada del Comitè. També ha actuat com a ponent Enrique Mejuto.
EL PRESIDENT DEL CTA A L'INICI DE TEMPORADA DE GALÍCIA A Santiago de Compostela s'han celebrat avui les primeres proves físiques i tècniques pels àrbitres del CTA de la Federació de futbol de Galícia adscrits a les categories de 3ª. Divisió i Preferent. També han realitzat les proves els àrbitres assistents territorials.
Una de les novetats presentades durant el dia, pel President del CTA gallec José A. Pérez Muiño i el català Xavier Moreno Delgado ha estat l'intercanvi, previst per la Lliga de la present temporada, d'àrbitres de 3ª. Divisió entre el Comitè d'Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol i el de Galícia.
A més de la presentació de les novetats tècniques i organitzatives de la temporada, també ha tingut lloc la ponencia "Col?locació de l'àrbitre al terreny de joc" feta per l'asturià i exàrbitre internacional Enrique Mejuto


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.