Catalunya obté un empat en l’últim partit de preparació
FS Notícies | 06/05/2018
La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala ha empatat a 2 davant l’AEE Vedruna Puigcerdà en el darrer duel amistós que disputa per preparar la Fase Única del Campionat d’Espanya de final de mes.
AEE VEDRUNA PUIGCERDÀ
2 - 2
Júlia Soler, Júlia Cazorla, Yasmina Martínez, Jana Pous, Júlia Bisbal, Alba Estanyol, Florència de León, Maria Laguarda, Maria Dolors Pallares, Ariadna Sirvent.
Emma Cardona, Coral Amate, Teresa Orellana, Lucía Noguera, Laia Rojo, Kristine Claire, Aina Torrents, Sandra García, Ana Matito, Daniela Salvat, Helena Rodríguez, Júlia Sanz, Clàudia Hernández.
Yasmina Martínez (pp. 0-1, 19’); Laia Rojo (0-2, 16’).

Yasmina Martínez (1-2, 15’; 2-2, 15’).
Julián Novillo Mena (àrbitre principal) i Gerard Sánchez-Villanueva Costa (Cronometrador).

La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala ha conclòs la preparació per a la Fase Única del Campionat d’Espanya, competició que es disputarà del 25 al 27 de maig a Galícia, amb un empat agredolç. I és que Catalunya ha dominat bona part del duel, però uns fatídics 10 segons han posat les taules en el marcador i ja no hi ha hagut temps per a més gols. Les jugadores dirigides per Jordi Barrero s’han enfrontat a l’AEE Vedruna Puigcerdà, equip campió de la Divisió Juvenil Cadet Femenina, Grup 3, i que ha aconseguit l’ascens a la Divisió d’Honor Juvenil Cadet. És a dir, que en el Pavelló Municipal de Puig-reig s’ha vist un duel intens, disputat i força igualat.

Ambdós conjunts han gaudit de diverses oportunitats clares, imprimint un alt ritme de joc, però les encertades actuacions de les dues porteres han impedit el gol fins gairebé el minut 20 de partit. Un xut fortuït de Catalunya ha rebotat en una de les jugadores de Puigcerdà i ha obert el marcador. La diferència en el primer temps ha estat mínima i el resultat no s’ha tancat fins als instants finals de l’enfrontament.

La Infantil femenina ha dominat l’inici de la segona part i les transicions d’un i de l’altre equip s’han anat succeint, generant ocasions clares. Tanmateix, tant els pals com les bones actuacions de les porteres han evitat un marcador més ampli. A falta de quatre minuts per al final, un xut llunyà de Laia Rojo ha suposat el 0-2. La victòria, però, ha estat momentània, ja que l’AEE Vedruna Puigcerdà ha reaccionat molt ràpidament i de seguida ha empatat el partit. Amb una jugada individual, Yasmina Martínez ha retallat distàncies. Només treure des del cercle central, Catalunya ha perdut la pilota i, de nou, Martínez ha marcat el definitiu 2-2. El posterior temps mort demanat pel seleccionador ha servit per ordenar el seu equip, però han faltat alguns minuts per intentar trobar un nou gol. Tot i l’empat, la Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala tanca amb bones sensacions la preparació per la competició estatal.