Competició | TEMPORADA 2022-2023

Nom Llicència Article Partits Sanció Motiu de la Sanció
STORM, CLUB FUTBOL SALA A
  389.4....   Es considerarà com a falta greu l'incompliment de l'obligació de disposar d'un entrenador o monitor titulat segons els paràgrafs quart i cinquè del present apartat i la seva no contractació o suplència en un període de 15 dies i seran sancionats amb la multa de 50,00 euros, a les competicions de Sènior Masculí i Femení, o 15,00 euros a les competicions de base masculí i femení per cadascuna de les jornades en les quals, un cop expirat aquell termini de 15 dies, no hagi estat cobert el lloc.
Aquestes quantitats s'incrementaran, per a cada jornada, en un 10% sobre la base de la jornada anterior.
L'obligació de disposar de tècnic titulat comprèn l'assistència dels mateixos a tots els partits oficials que disputi l'equip al qual es troben inscrits, tret de causa justificada.
Per aquells que participin en les competicions de futbol sala de Divisió d'Honor Catalana Sènior Masculí, Divisió d'Honor Catalana Sènior Femení, Divisió d'Honor Catalana Juvenil, Divisió d'Honor Cadet, Divisió d'Honor Infantil, Divisió d'Honor Aleví i Divisió d'Honor Juvenil Femení, s'haurà de tenir inscrit, amb llicència i contracte federatiu, un tècnic amb la titulació, com a mínim de nivell 1.
Per aquells que participin en les competicions de futbol sala en categories Sènior Masculí i Femení totes les categories de Base Masculí i Femení no especificades en el paràgraf anterior, s'haurà de tenir inscrit, amb llicència i contracte federatiu, un tècnic amb la titulació, com a mínim de Monitor.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.