L’FCF Club Premium ofereix multitud d’avantatges a tots els federats
Notícies Generals | 21/09/2021
Aquesta nova eina permet estalviar centenar d’euros cada any en les compres habituals amb descomptes en més de 200 marques de qualsevol categoria.
L’FCF Club Premium ofereix multitud d’avantatges a tots els federats

La Federació Catalana de Futbol treballa contínuament en la millora tecnològica i una de les apostes més destacades que ha realitzat en els últims mesos és la creació de l’FCF Club Premium. Es tracta d’un club destinat a tots els federats i federades des del qual es poden estalviar centenars d’euros cada any en les seves compres habituals, amb descomptes en més de 200 marques de tot tipus, des de roba, tecnologia, restauració, passant per l’oci i viatges.

Actualment, ja hi ha més de 5.000 usuaris registrats. I és que amb el club d’avantatges FCF Club Premium els federats i federades poden compensar el cost que els hi suposa cada any el Portal del Federat. D’això se’n diu ‘Pla Quota 0’ i funciona de la següent manera:

  • Selecciona els establiments que estiguin a prop teu.
  • Tria un descompte marcat amb l’etiqueta ‘Cupó’ i imprimeix-lo, o bé ensenya’l des del teu dispositiu mòbil quan estiguis a l’establiment.

Estalvi en les compres online

En els descomptes marcats amb l’etiqueta ‘online’, el federat/da rebrà un codi promocional que haurà d’introduir en el procés de compra. De la mateixa manera, es podran comprar targetes regal amb multitud de descomptes en les marques triades.

D’altra banda, a l’FCF Club Premium també hi ha diferents ofertes seleccionades com a ‘Comptes VIP’, les quals et redirigeixen al web elegit. Allà es realitza la compra de manera habitual, i una vegada la marca hagi confirmat la compra s’ingressaran els euros estalviats en el ‘Compte VIP’ del federat/da. A més a més, aquests diners es poden retirar sense costos ni comissions, o bé es poden fer servir per comprar altres serveis de l’FCF Club Premium.

Exclusivitat i gratuïtat

L’ús d’aquesta nova eina és exclusiu per a tots els federats, federades i membres de club, amb l’accés gratuït a través del Portal del Federat, a l’adreça www.futbol.cat. Està disponible per a tots els dispositius mòbils, tauletes i ordinadors.

Comença a pagar menys per tot! #PlaQuotaZeroUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.