Els àrbitres i assistents de Primera Nacional Femenina i Segona ‘B’ es posen a prova
Comitè Àrbitres | 09/10/2020
Fins a un total de 26 àrbitres i assistents han realitzat les proves físiques obligatòries prèvies a l'inici de la competició a l'Olímpia de Sabadell.
Els àrbitres i assistents de Primera Nacional Femenina i Segona ‘B’ es posen a prova

El Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell ha acollit les proves físiques dels àrbitres i assistents catalans de les categories nacionals, prèvies a l’inici de les competicions. Les categories i els àrbitres que han passat els tests han estat:

  • Dos àrbitres de la Primera Divisió Nacional Femenina (Lliga Iberdrola).
  • Tres àrbitres assistents de la Primera Divisió Nacional Femenina (Lliga Iberdrola).
  • Deu àrbitres de la Segona Divisió ‘B’ -un component de la plantilla està de baixa per lesió llarga durada-.
  • Onze àrbitres assistents de la Segona Divisió ‘B’.

El CTA de la RFEF ha delegat en el Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF l’organització i control d’aquestes proves de la fase 'Abans de l'inici de la competició', a causa de les circumstàncies sanitàries actual i, així, evitar les habituals concentracions conjuntes de les plantilles d'àrbitres i assistents de tots els comitès territorials.

Les proves realitzades pels àrbitres han estat velocitat (6 esprints repetits) i resistència (test SDS). Per la seva banda, els assistent han efectuat una prova d'agilitat (CODA), velocitat (5 esprints repetits) i resistència (test ARIET).

Els resultats obtinguts suposen que gairebé la totalitat del grup arbitral català ja es troba en situació d'aptitud per ser designats en els partits de les competicions nacionals.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.