Catalunya Aleví de futbol sala signa amb derrota el primer amistós de la temporada
FS Notícies | 02/02/2020
La Selecció Catalana Aleví de futbol sala ha perdut 3 a 4 davant el Futsal Arenys de Mar, Infantil Divisió d’Honor Catalana, en un partit vibrant i que els del Maresme han remuntat al tram final del partit.
3 - 4
FUTSAL ARENYS DE MAR
Daniel Rodrigo, Pol Falomí, Alex Macarrilla, Josep Domènech, Sirius Coll, Cristian Cañal, Pol Serraviñals, Roger Garcia, Marcos Salido, Jan Carreño, David Angel Hernández i Luca Gamini.
Joel Calvo, Damià Pons, Victor Herrero, Adrián Suso, Pablo Serrano, Marc Lamela, Gerard Pozo, Gerard Garcia, Pau Muñoz, Pol Corbellini i Adrià Roblas.
1-0 Marcos Salido (2'); 2-0 Luca Gamini (7'); 3-2 Pol Falomí (23').

2-1 Gerard Garcia (9'); 2-2 Gerard Garcia (14'); 3-3 Victor Herrero (26); 3-4 Gerard Pozo.
Álvaro Sotillo (àrbitre principal) i Carrie Rodríguez (jutge de taula)

Prova exigent per a la Selecció Catalana Aleví de futbol sala. Els quadribarrats han realitzat aquesta tarda el primer partit amistós de la temporada davant el Futsal Arenys de Mar, Infantil Divisió d’Honor, i que ha acabat amb victòria pels del Maresme per un ajustat 3 a 4. Ha estat un partit emocionant fins al darrer minut, quan els visitants han remuntat i han marcat el gol de la victòria. I és que els catalans han tingut un inici de partit molt intens, i s’han col·locat amb un 2-0 a favor. Tot i això, els visitants han reaccionat amb un doblet de Gerard Garcia, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. A la represa, Pol Falomí ha tornat a col·locar per davant a la catalana fins que, ja en els últims minuts, el Futsal Arenys de Mar ha remuntat el matx fins al definitiu 3 a 4.

Inici esplèndid de la catalana amb reacció del Futsal Arenys de Mar. La Selecció Catalana Aleví de futbol sala ha debutat aquesta temporada amb molta personalitat, amb molta valentia i amb les idees molt clares en atac. Amb un joc ràpid i vistós, ja guanyaven 2 a 0 al minut 7 de partit, gràcies a les dianes de Marcos Salido i a una genialitat de Luca Gamini. A partir d’aquí ha reaccionat el Futsal Arenys de Mar, i sobretot amb Gerard Garcia a pista. El golejador de l’equip i jugador de la Selecció Catalana Infantil de futbol sala ha empatat el partit amb un doblet abans del descans.

Gol inicial de la catalana amb remuntada visitant. Tot i l’empat del Futsal Arenys de Mar, Catalunya ha seguit amb el mateix guió, provant i intentant diferents automatismes i d’aquesta manera, després d’una gran dualitat, Pol Falomí ha marcat el 3 a 2. El Futsal Arenys de Mar ha seguit lluitant, imposant el seu físic i gràcies a un xut exterior potent, Damià Pons ha posat les taules al lluminós. En els darrers instants, els dos equips han tingut opcions de guanyar el partit fins que, a l'últim minut, Gerard Pozo ha establert el definitiu 3 a 4.

Aquesta tarda la Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha realitzat la cinquena sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva de Blanes. Aprofitant la Fase Final de Prebenjamins i Aleví femení de futbol sala, els catalans s’han desplaçat fins a Blanes per a completar una nova sessió d’entrenament i seguir preparant els Campionats d’Espanya que disputaran al mes d’abril.